Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 19. kolo
Matjaž Kek: Ova utakmica pokazala je da je ekipa spremna za najviša mjesta
11.12.2016.

Matjaž Kek djelovao je zadovoljno nakon utakmice u Splitu. Trener Rijeke i sam je istaknuo da pobjede u ovakvim utakmicama govore o tome da je Rijeka ove sezone spremna za najviše domete.

- Očekivano teško, ali zasluženo na kraju. Bio je spor protok lopte na teškom terenu, te jedna izuzetno disciplinirana ekipa Splita. Ako ne uđeš dobro, ako nisi pravovremen i brz imaš problema, rekao je Matjaž Kek nakon pobjede u Splitu.

- Dignuli smo ritam s promjenama, dočekali situaciju gdje je odlučila individualna kvaliteta Franka Andrijaševića. Nikome neće biti ovdje lako igrati. To su utakmice kada ekipa ne igra dobro, a na kraju pobijedi. Nakon ovakih utakmica se vidi da su igrači spremni i imaju formu za najviša mjesta, ustvrdio je Kek.

Rijeka je u Splitu potvrdila naslov jesenskog prvaka Hrvatske, a Kek se već okrenuo idućem kolu protiv Istre.

- Veliki kompliment igračima. Malo tko je očekivao da ćemo imati toliko bodova, ovo je jedna izuzetna serija. Sada je koncentracija na derbiju protiv Istre i onda ćemo podvući crtu. Ekipi veliki kompliment za sve što su napravili, zaključio je Matjaž Kek.

Matjaž Kek nakon Splita – 19. kolo (2016./2017.)Prijava na newsletter