Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : Turniri
Memorijal Goran Brajković: morčići Rijeke najbolji na turniru u Opatiji
18.09.2018.

Morčići Rijeke osvojili su prvo mjesto na Memorijalu Goran Brajković održanom u Opatiji. Rijeka je u finalu pobijedila Opatiju 3:2 nakon izvođenja kaznenih udarca nakon što je utakmica završila 0:0. Precizni s bijele točke bili su Lerga, Bistre i Jurišević. Druga ekipa Rijeke osvojila je četvrto mjesto.

Rijeka je u skupini pobijedila Klanu 8:0, Orijent 8:0, drugu momčad Opatije 4:0, te Banjole 4:0. U polufinalu susrele su se Rijeka i Rijeka II za koju su nastupili mlađi morčići, a slavila je prva momčad 2:0.

Rijeka je turnir završila bez primljenog gola, a Ivano Jurišević proglašen je najboljim igračem turnira.

Druga momčad Rijeke na kraju je osvojila četvrto mjesto, u ogledu za treće mjesto uspješnija je bila momčad Banjole nakon izvođenja kaznenih udaraca (1:1). Rijeka II u skupini pobijedila je Krk 8:0, Lokomotivu 10:0 i Halubjan 1:0.

Za Rijeku su nastupili: Mauro Mrvoš, Vito Adamović, Lukas Murica, Roko Lerga, Ivano Jurišević, Davor Bistre, Adrijan Čumurdžić, Dino Iljazi, Manuel Boras Mandić, Lucas Ujčić, Marko Ivančok, Adrijan Vrčić, Dominik Dokić, Karlo Kopić, Gabriel Butković, Lovro Pap.

Za Rijeku II su nastupili: Niko Lenić, Gabrijel Vilić, Ante Rajić, Venio Polić, Karlo Arbanas, Šime Starčević, Ivano Karabaić, Leon Šerifi, Ivano Cvitanović, Noa Korlević, Luka Prelčić i Marin Nekić.

 
Prijava na newsletter