Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Ivan Močinić i Damir Kreilach
Klub
Močinić: Najvažnije je bilo pomoći djeci
18.06.2015.

Nogometaši Rijeke u srijedu su se predstavili navijačima u novoj sezoni. Dan riječkog nogometa i humanosti obilježili su visokom pobjedom protiv momčadi sastavljene od bivših igrača Rijeke i dali doprinos humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za odjel onkologije Dječje bolnice Kantrida.

- Najvažnije je bilo da se pomogne djeci kojoj je potrebno. Drago mi je što su ljudi došli u tolikom broju i hvala svim navijačima koji su bili na Kantridi ali i onima koji su samo kupili ulaznicu ili uplatili novčani prilog kako bi pomogli - govorio je jutro nakon utakmice Ivan Močinić koji je iskoristio priliku za susret s nekadašnjim suigračima koji su ove srijede bili na suprotnoj strani terena.

- Stvarno je bilo je lijepo vidjeti donedavne suigrače - rekao je Ivan Močinić

- Stvarno je bilo je lijepo vidjeti donedavne suigrače, sve su to odlični dečki, igrači i  drago mi je što sada igraju u velikim klubovima. Zajedno smo prošli mnoge lijepe trenutke u prošlim sezonama i drago mi je što su ponovo bili pod našim stijenama.

Utakmicu protiv momčadi sastavljene od bivših igrača Močinić će pamtiti i po prvijencu na Kantridi...

- Šteta što je revijalna utakmica pa se ne bilježi, ali svejedno je bio lijep osjećaj postići pogodak na mojoj Kantridi i svojim navijačima. Nadam se da je ovo samo dobra najava za sezonu u kojoj će biti još golova - dodao je veznjak Rijeke istaknuvši kako vjeruje da će momčad izgledati i bolje nakon završnog dijela priprema.

- Ljepše izgleda kada se ostvari visoka pobjeda. Već smo pokazali da mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu, makar bila i revijalnog karaktera, i drago mi je što smo se pred navijačima predstavili u lijepom svjetlu. Nalazimo se u središnjem dijelu priprema, uskoro odlazimo u Kranjsku goru na završni dio i vjerujem da možemo biti još i bolji - zaključio je Ivan Močinić.
Prijava na newsletter