Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Močinić: U Gorskom kotaru je sve savršeno
09.10.2014.

Prva momčad HNK Rijeke već je dva dana u Gorskom Kotaru gdje boravi u Fužinama te trenira na travnjaku u Vratima. Sve u sklopu  priprema za nove izazove u nastavku HNL-a,Europske lige i Hrvatskom nogometnom kupu. 

Na treningu nema reprezentativaca,a kako Hrvatsku u ovom ciklusu predstavljaju njih petorica (Kramarić,Vargić,Tomečak,Lešković,Mitrović), a nema ni Vešovića koji je s reprezentacijom Crne Gore,prva momčad trenira u manjem sazivu nego inače.

- Nedostaju igrači,mislim da nas dugo nije bilo toliko malo na treningu. Ali i to pokazuje kvalitetu kluba te kvalitetu rada koju imamo već duže vrijeme. Mi ostali zato treniramo vrlo naporno i koncentrirano. Iako nam sve olakšava odličan travnjak,a i klima je savršena. Listopad u Gorskom kotaru  - a opet vrlo ugodno. Ni hladno,ni vruće. Uvjeti su zaista odlični – govori nam Ivan Močinić iza kojeg je mukotropan povratak u formu nakon teške ozljede skočnog zgloba. 

- Već je prošlo skoro mjesec dana. Zapravo od prošle reprezentativne pauze. Imao sam i tri utakmice za Rijeku 2 i mogu reći da sve ide po planu. Nije  se lako fizički vratiti nakon što skoro 4 mjeseca nisam igrao. Ali samo neka zglob izdrži i bit će sve u redu. Zasada je sve super – nastavlja Močinić i dodaje za kraj:  

- Moram reći da dobro dođe predah od silnih utakmica. Iza nas je bila velika i naporna serija u prvenstvu i Europskoj ligi. Sad punimo baterije,a već u srijedu je Kup i prilika da počnemo novu pobjedničku seriju – zaključuje Močinić.  

 
Prijava na newsletter