Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Moises: ‘Krepat ma ne molat’
30.01.2014.

Brazilac Moises Lima Magalhaes i službeno je registriran kao novi igrač HNK Rijeke. Papiri iz Brazila,potrebni za registraciju su stigli i nema zapreka da Brazilac bude u konkurenciji za nastavak MAXtv Prve lige i utakmicu s Dinamom. 

Podjsećamo Moises je potpisao je ugovor s HNK Rijekom na tri i pol godine a s Rijekom je odradio kompletne pripreme u Španjolskoj te je odigrao prijateljske utakmice s Videotonom,Grasshopperom,Dynamom Kijev i Koprom. 

Simpatični 25 – godišnji Brazilac,koji je stigao iz brazilskog prvoligaša Portuguese iz grada Sao Paola,ne skriva zadovoljstvo dolaskom na Kvarner. 

- Jako sam sretan što sam došao u Rijeku. Dojmovi su zasad prekrasni. Svi su me odlično prihvatili i nadam se da ću,zajedno sa svojim suigračima,uzvratiti to gostoprimstvo na travnjaku – rekao je Moises. 

Moises je vezni igrač koji je cijelu svoju karijeru odradio u Brazilu. Ovo mu je prvi angažman izvan Brazila,pa će biti potrebna i određena prilagodba. U Rijeku mu je u međuvremenu  iz Brazila stigla i supruga. 

- Vjerujem da neće biti tako teško. Brazilski nogomet,barem u Seria A,sve više podsjeća na europski nogomet tako da ne mislim da će biti velikih problema. 

O Hrvatskoj i Rijeci ne zna puno,ali zna da Rijeka ima veliku povijest kao grad i klub,te da ima vatrene i vjerne navijače. 

- Čitao sam jedan Eduardov intervju u kojem je on govorio puno lijepih stvari o Hrvatskoj. Nadam se,kad već spominjem Eduarda,da ću ponoviti njegov uspjeh u Hrvatskoj. Nadam se isto tako da ću ući u srca Armade,u srce svakog navijača Rijeke a siguran sam da ću ovdje napraviti dobru karijeru – nastavio je Moises. 

Za kraj nam je otkrio kako je već naučio izraz – KREPAT MA NE MOLAT! Moto navijača Rijeke. 

- Već na samom početku ovih priprema popričao sam s trenerom Kekom čiji mi se stil treninga odmah dopao. On mi je i rekao za tu parolu koja me se izrazito dojmila jer je to i moj način razmišljanja. Uvijek punom snagom i uvijek do kraja! – zaključio je Moises
Prijava na newsletter