Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Momčad
Moises: Ovo je moj novi početak
11.05.2015.
Moises Lima vratio se na Kantridu. Nakon što je neko vrijeme bio u Brazilu na rehabilitaciji poslije ozljede koljena, riječki Brazilac u nedjelju je uživo gledao odličnu izvedbu suigrača i visoku pobjedu protiv Lokomotive.
Ozljeda je sada stvar prošlosti, odlični veznjak za nekoliko dana bi se trebao priključiti momčadi na treninzima i novu sezonu dočekati potpuno spreman.
- Za mene je ovo novi početak, čak sam i frizuru promijenio da izgleda kao da je došao novi igrač - kroz smijeh je poentirao uvijek simpatični Moises dodajući daje iza njega težak period koji će željeti što prije zaboraviti.
- Posljednji mjeseci za mene su bili doista teški, ali najvažnije je da sam sada ovdje i da mogu nastaviti s normalnim trenažnim procesom kako bih se što bolje pripremio za novu sezonu i nove izazove. Za koji dan ću se priključiti momčadi kako bih se priviknuo na napore i uopće ne sumnjam da će sve biti u najboljem redu. Svi moji planovi vezani su uz Rijeku, što bolji povratak i integraciju u momčad.
Iako na tisuće kilometara od Kantride, Moises je redovito pratio nastupe suigrača...
- Pratio sam momčad, utakmice, posebno onu protiv Dinama u Kupu. Ponosan sam kako su sve odradili, ali jako mi je žao što nisam bio ovdje da mogu pomoći. Vjerujem da sam im nedostajao, uvijek pružam maksimum na treninzima i utakmicama pa suigrači to znaju cijeniti. Sada ću se pokušati pripremiti kako bih spreman dočekao novu sezonu i kako bismo se zajedno ponovo radovali uspjesima Rijeke - zaključio je Moises.Prijava na newsletter