Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Momčilo Raspopović: Jedva čekam utakmice u dresu Rijeke
16.01.2018.

U utorak je u press centru Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka predstavljen Momčilo Raspopović. Momčilo je u Rijeku stigao iz Budućnosti iz Podgorice na posudbu do kraja sezone uz mogućnost otkupa. Crnogorski nogometaš pojačat će konkurenciju na desnoj strani Rijeke.

- Prije svega hvala Upravi kluba koja me je dovela i ukazala povjerenje. Siguran sam da ću u suradnji s trenerom Kekom i suradnicima napredovati i opravdati sva očekivanja. Drago mi je što ću braniti boje Rijeke, rekao je Momčilo Raspopović koji je uzeo broj 29 kojega je dosad nosio Marko Vešović.

- Broj dvadeset je bio zauzet, pa sam se odlučio na 29. Vešović i Đalović postavili su visoku letvicu igrajući u Rijeci, jedva čekam prvu utakmicu, ustvrdio je Raspopović.

Srećko Juričić biranim riječima pričao je o novom igraču.

- Momčilo igra na poziciji beka. Njegove osobine i sposobnosti se uklapaju u način igre Rijeke. Vjerujem da će svoje osobine pokazati i u Rijeci, zaključio je Srećko Juričić.

Momčilo Raspopović – predstavljanjePrijava na newsletter