Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola
Morčići (2008.): Halubjan – Rijeka 1:8
03.09.2016.

U novu sezonu morčići Rijeke (2008.) krenuli su visokom pobjedom nad Halubjanom 8:1. Ušli su hrabro u utakmicu, visoko pritisnuli protivnika i stvarali prilike. Nakon nekoliko propuštenih prilika, Bistre je pogodio donji lijevi kut za 1:0.

To je dodatno ohrabrilo Riječani koji su vrlo brzo povisili na 2:0, ovog puta strijelac je Jurišević. Na 3:0 povisio je Jurišević svojim drugim pogotkom na utakmici. Nedugo nakon, obrana Halubjana zaboravlja Iljazija koji je neometano primio loptu i pogodio za 4:0. U posljednjoj minuti prvoga dijela, Murica zaokružuje na visokih 5:0.

Drogo poluvrijeme, Riječani su zaigrali sa drugim sastavom koji je nastavio u istom ritmu kao. Najraspoloženiji je bio Mahmić koji postiže hattrick i postavlja konačni rezultat 8:1.

RIJEKA: Lukas Ujčić, Ivano Jurišević, Davor Bistre, Dino Iljazi, Gabriel Forembaher, Lukas Murica, Vito Adamović, Vito Stupar, Eldar Mahmić, Lovro Pap, Lukas Đikić, Sergej Katunar, Noel Živković, Matija Mijatović, Mark Ristić, Šime Starčević, Vito Franković, Niko Šimičević, Mauro Mrvoš.
Prijava na newsletter