Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : Turniri
Morčići Rijeke drugi i treći u Ptuju
12.05.2015.

Morčići Rijeke (U-7) osvojili su drugo, a morčići Rijeke (U-10) treće mjesto na međunarodnom turniru "Mladi Dravaš 2015" održanom u Ptuju. Morčići (U-7) izgubili su u finalu od Dinama 0:2. Izabranici Denija Jančića i Ivice Jakovljevića u skupini su osvojili prvo mjesto  pobijedivši Lokomotivu iz Zagreba 1:0, Utrine 3:0, Maribor 1:0, te su upisali remije bez pogodaka u utakmicama protiv Lindena i Marinka Galiča. Na putu do finala riječki nogometaši prvo su pobijedili Rudar Velenje 2:0, a zatim su u polufinalu bili uspješniji od Lindena 1:0.

Morčići Rijeke (U-10) u borbi za treće mjesto pobijedili su Maribor 3:2, dok su u polufinalnu izgubili od Škole nogometa 1. gol nakon izvođenja jedanesteraca (2:2). U četvrtfinalu izabranici Amira Hadžibeganovića pobijedili su Bistricu 5:0. Rijeka je u skupini bila uspješnija od Aluminija (4:1) i Mure (5:0), dok je remizirala protiv Utrina (1:1) i izgubila od Maribora (1:3).

Morčići Rijeke (U-8) turnir su okončali na 12. mjestu. Rijeka je u skupini pobijedila momčad Marinko Galič 5:1 i Korant 3:2, remizirala protiv Domžala (3:3) i izgubila od Lokomotive (0:5). U razigravanju za poredak izabranici Bojana Šestana pobijedili su Rudar Trbovlje 3:2, a zatim izgubili od Vojvodine 2:3 i Utrina 3:4.

Momčadi

Rijeka (U-7): Vito Stupar, Gabrijel Forenbaher, Niko Šimičević, Šime Starčević, Lukas Murica, Davor Bistre, Matija Mijatović, Lukas Ujčić, Eldar Mahmić, Hazbi Mustafa, Leo Nimčević, Leon Živković.

Rijeka (U-8): Josip Frankić, Dorian Radoslav, Duje Kutleša, Mateo Brozičević, Marko Peranović, Edi Vinarš, Frano Mihelić, Emanuel Tica, Jakov Brnabić, Niko Lovrić, Ivano Buk, Leo Arbanas.

Rijeka (U-10): Arturo Mian, Marat Žlibanović, Ronald Berisha, Niko Baraba, Niko Pučić, Dorijan Anušić, Ivano Srdoč, Rafael Domijan, Toni Šarić, Noa Stašić, Dino Bradarić, Matej Momčilovski.
Prijava na newsletter