Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : Turniri
Morčići Rijeke na turniru Mali zmaj u Makarskoj
13.10.2016.

Morčići Rijeke (2006.) nastupit će na međunarodnom turniru Mali zmaj što se održava od 13 do 16. listopada u Makarskoj. Na dosadašnjim turnirima sudjelovale su ekipe iz  Austrije, Češke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije i Hrvatske.

Momčadi će biti podjeljene u osam skupina, a u svakoj grupi po četiri momčadi. Prve dvije momčadi iz svake skupine ulaze u eliminacijski dio gdje će se boriti za nagrade koje su predviđene za plasman od prvog do četvrtog mjesta.

Rijeka je u skupini B sa NK Arbanasi, RNK Zmaj i HNK Radnički, a prvu utakmicu igraju u četvrtak s početkom u 18 i 30 sati protiv NK Arbanasi.

Rijeku će na turniru u Makarskoj predstavljati: Leon Tomić, David Zubović, Noa Togunjac, Niko Šepić, Ivan Zdravić, David Ružić, Rajan Žlibanović, David Rožajac, Roko Valinčić, Bruno Došen, Frane Bistre, David Hajdin, Marko Gardijan, Karlo Hrastovčak, Petar Kožul i Roko Zanki.
Prijava na newsletter