Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
‘Mrki, hvala ti na svemu’
27.08.2016.

U petak navečer u restoranu u sklopu kampa HNK Rijeka, prva ekipa i stručni stožer oprostili su se od Damira Blaževića, vozača prve ekipe, koji će svoju karijeru nastaviti na nekim drugim cestama na novom radnom mjestu. Prva ekipa darovala mu je dres s potpisima igrača uz poruku: Mrki, hvala ti na svemu, te još jedan prigodan dar za oproštaj od kluba.

Popularni Mrki bio je uvijek rado viđen u prostorijama HNK Rijeka, nije bilo jednog gostovanja prve ekipe, ali i momčadi Škole nogometa, na koje nije sjeo za volan autobusa i sigurno do cilja doveo svoju Rijeku.

Nije bilo jednog gostovanja na kojem s Mrkijem nismo gledali utakmicu i strijepili za konačan ishod, na kojem nismo svi zajedno popili kavu, nasmijali se do suza raznim pričama, anegdotama i vicevima koje je znao ispričati.

Mrki je bio nezaobilazan kotačić stručnog stožera i prve ekipe s kojom je prošao više priprema nego igrači, s kojom se radovao svakoj pobjedi i tugovao nakon svakog poraza.

Ne čudi zato da je i Mrki sam istaknuo da će mu u odlasku na novi posao najviše nedostajati upravo kilometri provedeni vozeći nogometaše njegove Rijeke.

Svoje zadnje gostovanje odradio je odvevši ekipu Rijeke u Split po novu trijumfalnu pobjedu protiv Hajduka. Oproštaj kakvog bi mnogi poželjeli!

Nakon tisuća kilometara i sati provedenih s prvom ekipom, bezbroj ispričanih anegdota i dana provedenih zajedno preostaje reći samo jedno: Mrki, hvala ti na svemu!
Prijava na newsletter