Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Na Korzu s igračima
13.03.2014.

Pozivamo sve građane i navijače HNK „Rijeka“ na organizirano druženje s igračima prve momčadi. Susret će se dogoditi u petak,14. ožujka,na Korzu ispred prodajnog mjesta iNovina na ulazu RK „Ri“ s početkom u 12 sati.

U čast sporta,navijanja i fer ponašanja na sportskim borilištima,u suradnji Kluba i  iNovina na riječkom Korzu će  građanima i navijačima biti omogućeno druženje s prvotimcima Rijeke. Oni su zasigurno uzor i svojevrsni idoli velikom dijelu mlađe populacije te kao takvi imaju značajan utjecaj na popularizaciju nogometa i opće ponašanje navijača na stadionima. Na Korzu će biti prisutni Mateo Bertoša,Zoran Kvržić,Ivan Tomečak,Nikola Pokrivač i Ajayi Goodness. 

Uz promotivnu prodaju ulaznica za subotnji susret na Kantridi igrači će prvim sretnicima podijeliti određeni broj ulaznica,građani će se moći družiti s igračima,a prvotimci će dijeliti autograme ili se potpisivati na same fan rekvizite,dresove,kape,kalendare,lopte... Pozivaju se navijači da iskoriste ovu jedinstvenu prigodu za susret sa svojim sportskim ljubimcima te da naprave i zajedničku fotografiju. 

Budimo u petak i u subotu SVI U BIJELOM na Korzu i Kantridi,pokažimo koliko nas ima jer Zajedno smo Rijeka! 

Pozivamo navijače da odjenu dio garderobe u bijeloj boji,a svoje bijele dresove,kape i šalove ponesu u subotu na utakmicu protiv Lokomotive na Kantridi s početkom u 19:00 sati. 
Prijava na newsletter