Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub : 1. Momčad
Naši predsjednici: pogledajte intervju sa Sanjinom Kiriginom
05.10.2019.

Poznato riječko lice – Sanjin Kirigin još je jedan od predsjednika koji su vodili HNK Rijeka i to za vrijeme velikih turbulencija koje su Klub snašle s financijske strane. Kirigin se u službenom riječkom nogometu, prvo u Izvršnom odboru Kluba,  našao kao tadašnji predstavnik najvećeg klupskog sponzora Ine.

Naime, Ina je kao nasljednica Rafinerije nafte Rijeke pod tadašnjim generalnim direktorom Davorom Šternom, sponzorirala jedno vrijeme Klub s, kako kaže Kirigin, kraljevskim iznosima. Kada se tadašnja Uprava Ine promijenila promijenio se i iznos koji je Ina izdvajala za Klub i svela ga na svega 15% od dotadašnjeg.

Tada je krenulo za „Rijeku“ i njene igrače te vodstvo kluba jedno jako teško razdoblje.

Kako Sanjin Kirigin danas gleda na „Rijeku“ s početka novog tisućljeća i odakle je krenula njegova ljubav za nogomet te ostale okolnosti koje su obilježile njegovu karijeru u Klubu poslušajte u videu na linku.

Naši predsjednici – Sanjin KiriginPrijava na newsletter