Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Nastavak akcije: Članovi, proslavite rođendan na novom stadionu
31.05.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka u lipnju nastavlja s akcijom: Članovi, proslavite rođendan na novom stadionu! Na redu su došli članovi riječkog prvoligaša koji su rođeni u mjesecu svibnju jer vaš rođendan je i nama važan dan. Članovi će tako po već uhodanom scenariju dobiti priliku vidjeti neke dijelove stadiona koje navijačima nisu dostupni.

Moći će tako vidjeti prostor press-a gdje se održavaju konferencije za novinare, vidjeti prostorije radne zajednice, svlačionice, te tunel koji vodi na travnjak. Članovi će se ujedno dobiti priliku slikati na klupi domaćina, te vidjeti predsjednički sky box, te hodnik koji je ukrašen slikama iz povijesti Rijeke.

Posjet će završiti zajedničkom slikom na tribinama, te malim iznenađenjem u hospitalityju. Proslavite rođendan na našem stadionu jer: Zajedno smo Rijeka.

Obilazak za članove rođene u svibnju planiran je za ponedjeljak 6. lipnja u 17 sati. Članovi svoj dolazak moraju potvrditi do 5. lipnja do 12 sati na mail: clanstvo@nk-rijeka.hr

 
Prijava na newsletter