Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Nastavimo rasti – Zajedno smo Rijeka
03.02.2016.

HNK Rijeka raste iz dana u dan, a zajedno s klubom raste i baza navijača. Brojke govore o snažnom uzletu broja članova proteklih godina i sve većeg broja navijača koji su odlučili kupiti komplet ulaznica za cijelu sezonu i na taj način biti uz svoj klub na svakoj utakmici.

Upravo zato HNK Rijeka uoči početka drugog dijela sezone nudi paket za osam domaćih prvenstvenih utakmica u kojima Rijeku očekuje borba za prvo mjesto.

Dodatna vrijednost kod kupnje kompleta ulaznica za osam prvenstvenih utakmica leži i u činjenici da će svi navijači koji kupe komplet ulaznica za drugi dio prvenstva iduće sezone (2016./2017.) imati povoljnije cijene pri kupnji godišnjih paketa.

Dakle, isplati se kupiti komplet za osam prvenstvenih utakmica! I nastavimo rasti jer - Zajedno smo Rijeka.

Sve informacije o novom paketu ulaznica za osam utakmica, te brojke prodaje o rastu prodaje kompleta ulaznica proteklih godina kao i rastu broja članova pogledajte u privitiku

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJEPrijava na newsletter