Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Ivan Nevistić
Momčad
Nevistić: Nije mala stvar putovati na Svjetsko prvenstvo
10.10.2015.

Ivanu Nevistiću ispunio se san, mladi vratar HNK Rijeka u četvrtak se našao na popisu mlade reprezentacije Hrvatske što je otputovala u Čile na Svjetsko prvenstvo (U-17) što je na rasporedu u Čileu. Svjetska smotra na rasporedu je od 17. listopada do 8. studenog!

- Sretan sam i zadovoljan, nije mala stvar izboriti nastup na Svjetskom prvenstvu. To je najveće natjecanje i nekakav maksimum koji mogu ostvariti u ovom uzrastu. To je plod moga rada i truda - rekao je Ivan Nevistić uoči odlaska za Čile.

- Sigurno je da svi želimo igrati, ali kada je u pitanju vratarska pozicija, ali i ostale u momčadi, sigurno je da će svi dati maksimum. Manje je bitno tko će braniti ili igrati, najvažnije je da ostvarimo dobar rezultat. Imena su nebitna, bitan je kolektiv - dodao je mladi vratar Rijeke.

- Mislim da je dobro što igramo u kvalitetnoj skupini jer uvijek smo bili najbolji kada je to bilo najpotrebnije - kaže Nevistić

Hrvatsku na otvaranju očekuje ogled protiv domaćina Čilea (17. listopad). U drugom kolu na rasporedu je ogled protiv SAD-a (20. listopad), a zatim slijedi utakmica protiv Nigerije (23. listopad).

- Skupina je teška, otvaramo s Čileom i stadion će sigurno biti pun. Mislim da je dobro što igramo u kvalitetnoj skupini jer uvijek smo bili najbolji kada je to bilo najpotrebnije. To nam je ujedno dar i nagrada za trud. Za  nas najveća utakmica u dosadašnjoj karijeri. Kvalitetu imamo, a dalje ćemo vidjeti jer sve reprezentacije su podjednake i odlučivat će sitnice - ustvrdio je Nevistić.

- Dobili smo smjernice kako se što bolje prilagoditi na drugu vremensku zonu. Trebat će dva do tri dana da se priviknemo, ali vjerujem da će sve biti u redu. Bili smo i u Južnoj Koreji tako da već imamo iskustva kako se što bolje prilagoditi - zaključio je Ivan Nevistić.
Prijava na newsletter