Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub : 1. Momčad
NIKADBLIŽE: Od ponedjeljka u prodaji kompleti ulaznica
13.06.2015.
Od ponedjeljka 15. lipnja Hrvatski nogometni klub Rijeka počet će s prodajom kompleta ulaznica za sezonu 2015./16.
Komplet uključuje ulaznice za sve utakmice MAXtv Prve lige u sezoni 2015./16., sve ulaznice za domaće utakmice Kupa Hrvatske (osim eventualnog polufinala i finala) i sve pripremne utakmice kojima je organizator HNK Rijeka.
Prednost pri kupovini ulaznica imat će svi koji su bili članovi i vlasnici kompleta u sezoni 2014./15, a kako bi klub nagradio njihovu vjernost pripremljene su posebne cijene kojima im se omogućava uštedu do čak 40% na redovnu cijenu ulaznica.Novost je i uvođenje obiteljskog paketa koji članovima, koji su ujedno i vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2014./15., omogućava kupovinu dodatnog kompleta ulaznica za jednog odraslog člana domaćinstva po istoj cijeni te kompleta za jedno dijete do 14 godina uz 50% popusta.

Cijena članstva za odrasle osobe je 100 kuna, za djecu do 14 godina 50 kuna

Po povlaštenoj cijeni ulaznice će moći kupiti i članovi Armade koji su prošle sezone bili vlasnici kompleta ulaznica za tribinu D. Za njih su rezervirani sektori I4 i I5. Paralelno s početkom prodaje kompleta ulaznica bit će moguće i učlaniti se u HNK Rijeka za sezonu 2015./16. Cijena članstva za odrasle osobe je 100 kuna, za djecu do 14 godina 50 kuna. Članstvo u HNK Rijeka osigurava dodatne pogodnosti poput popusta kod sponzora i partnera HNK Rijeka, ekskluzivan pristup sadržaju novim web stranicama HNK Rijeka koje će biti promovirane do početka prvenstva i još čitav niz ostalih pogodnosti.

Zapadne blagajne, na kojima će biti moguće kupiti komplet ulaznica i obnoviti članstvo za sezonu 2015./16., radit će od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati i nedjeljom od 10 do 14 sati. Komplete ulaznica moguće je kupiti svim karticama te je omogućeno obročno plaćanje.

Informacije o prodaji kompleta ulaznica i članstva možete pronaći na letku ovdje

tablica_s_fusnotama-page-001

teren-page-001
Prijava na newsletter