Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Nogometna fešta u Omišlju: ‘Omišljani vjerno prate Rijeku’
19.05.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka u srijedu je odigrao revijalnu utakmicu protiv OŠK-a iz Omišlja i tako uveličao dan Općine Omišalj koji se obilježava 17. svibnja,  poznatiji kao Duhovski utorek. U proslavu se uklopilo i gostovanje Rijeke što je bio i svojevrstan uvod u Kvarnersku rivijeru što počinje idućeg ponedjeljka, a skupina u kojoj nastupa Rijeka igrat će se upravo na terenu u Omišlju.

- Rijeku smo dočekivali nakon svih europskih uspjeha kada su se vraćali na naš aerodrom. Stanovništvo Omišlja vjerno prati Rijeku i većina su njezini navijači, rekla je Mirela Ahmetović, načelnica Općine Omišalj.

Utakmica je ovoga puta poslužila i kao prilika za druženje, razmjenjivanje iskustva i ujedno planiranja aktivnosti za daljnju suradnju. HNK Rijeka nedavno je i u sklopu projekta HNK Rijeka prijatelj djece posjetio osnovnu školu u Omišlju, suradnja se nastavila revijalnom utakmicom, a sve će kuliminirati utakmicama Kvarnerske rivijere.

Jer i Omišljani vjerno navijaju za Rijeku...

HNK Rijeka u Omišlju (20)
HNK Rijeka u OmišljuPrijava na newsletter