Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Od srijede u prodaji ulaznice za Dinamo i Lokomotivu
14.10.2015.

Prodaja ulaznica za utakmicu Rijeka - Dinamo u okviru 14. kola MAXtv Prve lige što će se odigrati u nedjelju (25. listopad, 15 sati) počet će u srijedu (14. listopada) i u ovom tjednu trajat će do subote (17. listopada). U isto vrijeme mogu se kupiti ulaznice za gostovanje kod Lokomotive (subota, 19 sati) po cijeni od 30 kuna. Ulaznice će se prodavati na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka, a radno vrijeme od srijede do subote bit će od 10 do 18 sati. U nedjelju (18. listopada) blagajne će biti zatvorene, dok će od ponedjeljka (19. listopada) nadalje raditi od 10 do 18 sati.

U prodaju za utakmicu protiv Dinama bit će pušteno nešto više od dvije tisuće ulaznica. Svaka ulaznica za ogled s Dinamom mora biti personalizirana i pri kupnji ulaznice treba imati osobnu iskaznicu. Jedna osoba može kupiti više ulaznica, a zbog brzine prodaje poželjno je da sa sobom ima osobne iskaznice osoba za koje kupuje ulaznicu.

Utakmica Rijeka - Dinamo proglašena je utakmicom visokog rizika zbog čega će se vršiti kontrola personaliziranih ulaznica. Ujedno, zbog izbjegavnja gužvi poželjno je doći što ranije na utakmicu, najmanje dva sata prije početka utakmice.

Sve informacije mogu se dobiti na odjel za prodaju ulaznica - 051 563 640, odnosno info pult - 051 563 636
Prijava na newsletter