Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub : 1. Momčad
Od subote prodaja kompleta za članove ili vlasnike
26.06.2015.

U prvih 11 dana prodaje kompleta ulaznica za sezonu 2015./16. premašena je prošlosezonska brojka prodanih kompleta ulaznica, računamo li i ulaznice rezervirane za Armadu. Iz tog razloga odlučeno je da će od 27. do 30. lipnja, odnosno do početka slobodne prodaje, kupnja kompleta ulaznica za sezonu 2015./16. biti omogućena svima koji su u prošloj sezoni bili ili članovi kluba ili vlasnici kompleta ulaznica ili članovi Armade, a svi koji obnove članstvo ili se prvi put učlane ostvarit će 10 posto popusta na redovnu cijenu kompleta ulaznica.

Članovima HNK Rijeka, koji su u sezoni 2014./15. bili ujedno i vlasnici kompleta ulaznica, a još nisu kupili komplet ulaznica za novu sezonu mjesta će se čuvati do 30. lipnja.

Od srijede 1. srpnja počet će slobodna prodaja kompleta ulaznica.

Zapadne blagajne rade od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati odnosno nedjeljom od 10 do 14 sati, a plaćanje je moguće karticama do 12 rata (ovisno o banci).
Prijava na newsletter