Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Od utorka u slobodnoj prodaji pretplate za iduću sezonu
20.06.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka podsjeća prošlogodišnje pretplatnike da od utorka 21. lipnja u slobodnu prodaju na stadionu HNK Rijeka kreću kompleti ulaznica za sva mjesta koja nisu još prodana, uključujuči i one koje je klub čuvao za svoje pretplatnike.

Naime, HNK Rijeka je, kao i proteklih godina, vlasnicima kompleta ulaznica dva tjedna od početka prodaje čuvao njihovo mjesto s kojega su pratili svoj klub prošle sezone i omogućio im da to isto mjesto zadrže i u novoj sezoni.

Svi vlasnici kompleta iz prošle sezone imaju priliku iskoristiti svoju pogodnost  još u ponedjeljak (20. lipanj), a i ako to ne učine, zadržavaju sve popuste i pogodnosti s jedinom iznimkom da njihovo mjesto može kupiti netko drugi.

Za sve informacije vezano za prodaju možete se obratiti na odjel ulaznica na broj telefona 563 640 i e-mail ulaznice@nk-rijeka.hr.

Radno vrijeme blagajni na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka je od 11 do 19 sati sve dane, osim srijede (22. lipanj), te subote i nedjelje (25., 26. lipanj) kada blagajne neće raditi zbog državnih blagdana
Prijava na newsletter