Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Osnovnoškolci iz Novog Vinodolskog i Krka posjetili kamp HNK Rijeka
06.10.2015.

Sedamdesetak djece iz osnovnih škola iz Novog Vinodolskog i Krka u utorak su posjetili kamp HNK Rijeka. U pratnji profesora osnovnoškolci su razgledali kamp, dobili prigodne darove, te su imali jedinstvenu priliku pratiti trening prve momčadi Rijeke, dok su druga ekipa Rijeke i ekipe Škole nogometa odrađivali trening na preostalim igralištima u kampu. Uporna riječka kiša nije pokvarila dojam i doživljaj najmlađima koji su u kamp stigli u dva autobusa Autoransa, partnera u projektu HNK Rijeka prijatelj djece, a kojega koriste momčadi Rijeke. Djeca su tako dobila priliku osjetiti kako izgleda djelić svakodnevice profesionalnih nogometaša.

Naravno, najveće oduševljenje izazvali su prvotimci Rijeke. Djeca su skandirala "Močo, javi se", a pljesak je uslijedio nakon što ih je pozdravio riječki prvotimac. Najmlađi su pokazali zavidno znanje nabrajajući sastav Rijeke, a posebne simpatije pokazali su i prema Anasu Sharbiniju, te treneru Matjažu Keku.

Po završetku treninga dobili su jedinstvenu priliku dočekati igrače u tunelu, te uhvatiti vrijedan autogram odnosno sliku sa svojim uzorima za koju će sigurno pronaći posebno mjesto.

HNK Rijeka prijatelj djece (24)Prijava na newsletter