Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : Turniri
Otvoren turnir Nereo Rocco
25.04.2015.

U petak navečer u gradu Gradisca d'Isonzo svečano je otvoren 30. turnir Nereo Rocco. Nogometaši Rijeke prisustvovali su mimohodu i svečanom otvaranju ovog poznatog turnira, kao i reprezentacija Hrvatske koja će nastupiti na turniru nacija. Riječki nogometaši u svoju bazu u Gradu stigli su u petak popodne, a zatim su uoči svečanog otvaranju prisustvovali ogledu Italije i Engleske na otvaranju turira nacija.

Uoči prvog dana natjecanja u skupini C došlo je i do određene korekcije u rasporedu, Rijeka će tako u subotu odmjeriti snage protiv Udinesea u Udinama od 17 sati, dok će protiv Atlasa igrati u nedjelju u Gradu od 18 sati. Nastup u skupini C zaključit će u ponedjeljak u Cesarolu (19.30) ogledom protiv selekcije Lega Pro, klubova talijanske treće lige.

Rijeku će na turniru predstavljati: Roberto Nicoletti, Luka Mikulica, Ivan Modrić, Jovan Jablan, Marin Ćaćić, Anton Bilić, Josip Čikvar, Domagoj Prpić, Miroslav Iličić, Erik Šurković, Dominik Rilov, Lovro Majkić, Ivan Blatančić, Mateo Klenovšek, Luka Baraba, Matej Šantek, Mateo Dunić, Sebastian Kovač Birkaš, Dominik Mulac, Jakov Mioč. Trener kadeta Rijeke je Elvis Brajković.
Prijava na newsletter