Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Otvorena tribina HNK Rijeka; Damir Mišković: Danas ste mi dali novu energiju
06.06.2016.

Danas ste me napunili novom energijom i dali mi poticaj za dalje, bile su završne riječi Damira Miškovića, predsjednika HNK Rijeka, kojima je ispratio članove i pretplatnike kluba, njih oko dvije tisuće koji su prisustvovali Otvorenoj tribini na kojoj je riječki prvoligaš prvi u Hrvatskoj, ali i šire javno predstavio svoj rad otkrivši mnoge zanimljivije brojke iz svojeg četverogodišnjeg mandata od kada je Damir Mišković postao predsjednik kluba.

Svaki član i pretplatnik HNK Rijeka, koji je u ponedjeljak pohodio Rujevicu, dobio je dokument "Rezultati poslovanja i strateški plan" u kojem je predstavljeno sve što je ostvareno u protekle četiri godine, od financijske analize, ulaganja, strategije samoodrživosti, te strategiju razvoja za iduće četiri godine.

- Ponosan sam što sam Riječanin, drže me emocije. Hvala svima. Drago mi je da smo svi vjerovali. Došli smo zbog nogometa i pomoći Rijeci. Zauzvrat ne  tražimo ništa. Rijeka ne može ići naprijed ako nema potporu navijača. Nadam se da će ovaj, a i novi stadion biti premali za sve navijače, rekao je Mišković i tako odmah stao na kraj svim pitanjima oko gradnje Kantride, te je još nekoliko puta kroz večer ponovio da će se stadion graditi čime je nagrađen gromoglasnim pljeskom.

Volim izazov i vjerujem da ćemo ići prema naprijed, rekao je Mišković

- Ovo je klub svih nas i normalno je da naš rad podijelimo s vama. Cilj je davati potporu klubu bez obzira da li je prvi, drugi ili treći. Financijski smo stabilizirali klub, nikome nismo dužni, plaćamo sve zaposlene i dovodimo pojačanja i Rijeka je prepoznata kao brand u Hrvatskoj. Volim izazov i vjerujem da ćemo ići prema naprijed i biti na takvom nivou da će nas mnogi gledati iza leđa, rekao je Damir Mišković

Velike ovacije i skandiranje zaradio je trener Matjaž Kek.

- Hvala svima što ste došli u ovakvom broju i to je veliki kompliment za sve nas. Hvala ljudima koji su odgovorni za sve ovo i navijačima koji nas nose. Ja se ovom prilikom još jednom ispričavam zbog poraza u Koprivnici u Kupu Hrvatske, ali i to je sastavni dio posla. Mi ćemo napraviti sve da Rijeka bude u budućnosti još bolja jer to je cilj svih nas, rekao je Kek.

U ime klupske logistike mogu obećati da ćemo se potruditi da budemo kvalitetniji, rekao je Vlado Čohar

Naravno, nije se mogla zaobići važnost infrastrukture i brzina kojom je u rekordnom roku izgrađen kamp.

- Brojke su impresivne, hvala svim ljudima koji su sudjelovali u projektu. U komunikaciji je bilo jasno da ovakav projekt u ovako kratkom vremenu se može realizirati s ljudima koji su ovdje i srcem, a ne samo zbog posla. Zato hvala svima, rekao je Dean Šćulac, dopredsjednik HNK Rijeka.

Prisutnima se obratio i direktor Vlado Čohar.

- Vrlo emotivno smo sve proživjeli u protekle četiri godine kada možda i nismo mogli vjerovati da je ovo moguće. U ime klupske logistike mogu obećati da ćemo se potruditi da budemo kvalitetniji, a gledajući sve ovo mogu reći da smo na dobrm putu, zaključio je Vlado Čohar.

Otvorena tribina HNK Rijeka (33)

Pljesak za Božu Matijevića

Veliki pljesak zaradio je i Božidar Matijević, prvi trener koji je otišao raditi u Akademiju Abuja koju je uspješno vodio proteklih godina. Rezultat svega je prvo mjesto na Memorijalu Mladen Ramljak i pobjeda u finalu protiv Real Madrida 3:1.

- Vjerujte mi kada u Abuji pitate za Božu Matijevića, svi znaju za njega. Odradio je sjajan posao u Abuji, rekao je Damir Mišković.
Prijava na newsletter