Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : Pripremna
Pioniri Rijeke pobijedili Opatiju
27.08.2016.

Pioniri Rijeke (2004. godište) pobijedili su Opatiju 7:2 u pripremoj utakmici. Iako rezultat sugerira glatku pobjedu, igra na terenu ipak nije ostavila takav dojam. Većinom se vodila bitka na sredini terena i obje momčadi su teško dolazile u priliku. Prvu priliku ipak su stvorili riječki pioniri kada je Kamauli na povratnoj pronašao Čulinu koji je pogodio za 1:0. Uslijedio je odgovor na drugoj strani kada je Kurti špicom pored obrane pogodio za izjednačenje - 1:1.

Za novo vodstvo Rijeke pobrinuo se Sesvečan kada je sjajnim lobom pogodio za 2:1. Na drugoj pak strani Opatija je iskoristila gužvu u šesnaestercu za novo izjednačenje - 2:2.

Za odlazak na odmor sa prednošću pobrinuo se Sesvečan koji nakon ubačaja Kamaulija postiže svoj drugi pogodak - 3:2. U nastavku utakmice Rijeka je dobila bitku na sredini terena i počela stvarati prilike koje su Kamauli, Sesvečan i Radić iskoristili za postavljanje konačnog rezultata 7:2.

RIJEKA: Patrik Buk, Simon Simonaj, Toni Nanut, Luka Baričević, Nikša Čulina, Loren Radić, Matej Ilić, Ivan Vidović, Filip Kamauli, Luka Sesvečan, Maro Kirinčić, Anton Valić, Roko Damjanović.
Prijava na newsletter