Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Pobjednici ‘Travnja na Kantridi’ stigli na Kantridu
28.05.2015.

Dvadeset i pet pobjednika akcije 'Travanj na Kantridi' stigli su na Kantridu te preuzeli svoje nagrade.

Svatko od njih dobio je komplet opreme (dres, hlačice, štucne) jednog od igrača  HNK Rijeke iz aktualne sezone.

Bilo je to ugodno i zanimljivo druženje koje je počelo ulaskom dobitnika u svlačionicu gdje su ih dresovi čekali posloženi na vješalicama.

Nakon toga slijedilo je dodatno iznenađenje; izlazak na teren kroz tunel... Na sam travnjak stigli su tada i igrači predvođeni kapetanom Dariom Kneževićem koji su nagrađenima čestitali, a bila je to prigoda i za kratko druženje te neizbježno fotografiranje za uspomenu.

Dio atmosfere koja je vladala prije treninga pogledajte u video te foto galeriji s primopredaje nagrada

Pola sata prošlo je u trenu. Jedni od najvjernijih navijača (podsjećamo, dobitnik je mogao biti samo onaj tko je bio na svih 5 utakmica Rijeke u travnju mjesecu) bili su oduševljeni završnom akcijom, dok su i sami igrači s veseljem prihvatili ovakav oblik ineterakcije s ljudima koji nikad prije nisu bili na travnjaku, ali su zato vjerni posjetitelji tribina stadiona Kantrida u vrijeme utakmica Rijeke.

Dio atmosfere koja je vladala prije treninga pogledajte u video te foto galeriji s primopredaje nagrada.

Na kraju akcije jedno veliko hvala... prije svega svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri ali posebna zahvala ide i igračima HNK Rijeke koji su iskreno i s puno energije odradili ovu akciju na obostrano zadovoljstvo....

Dodjela nagrada (22)
Dodjela nagradaPrijava na newsletter