Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Počela prodaja kompleta ulaznica za iduću sezonu: ‘Svi dođite na Rujevicu’
06.06.2016.

U ponedjeljak od 10 sati počela je prodaja kompleta ulaznica i obnova članstva Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka za nadolazeću sezonu 2016./2017.  Prve pretplate prodane su već u prvim minutama, a među prvim kupcima bili su Zoran Vuković i Milorad Milenković.

- U svakom slučaju Forza Fiume i svatko tko može neka dođe na Rujevici, rekao je Zoran Vuković koji je prvi put na utakmicu Rijeke otišao daleke 1958. godine. Ljubav prema Rijeci tako traje već 58 godina.

Milorad Milenković odlučio se za I tribinu.

- Odlučio sam se za I tribinu gdje idem s dečkima s posla. Htio bi uvijek biti spreman za svaku utakmmicu Rijeke, ustvrdio je Milorad Milenković.

U ponedjeljak će blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka raditi 10 do 14 i 16 do 21 sat, dok će ostale dane raditi od 11 do 19 sati.

Ujedno, klub poziva sve članove i pretplatnike NK Rijeka da nam se u ponedjeljak 6. lipnja  (Stadion HNK Rijeka, 18.30 sati) pridruže na otvorenoj tribini na kojoj će predsjednik Damir Mišković predstaviti sve što je ostvareno u protekle četiri godine, ali i najaviti strategiju kluba u nadolazećem četverogodišnjem periodu.

Početak prodaje kompleta ulaznica – 2016./2017.Prijava na newsletter