Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Red pred zapadnom blagajnom
Klub
Počela prodaja kompleta za novu sezonu
15.06.2015.

Točno u 10 sati na zapadnim blagajnama stadiona Kantrida počela je prodaja kompleta ulaznica za sezonu 2015./16. Red kod zapadne tribine počeo se stvarati već od osam sati a u trenutku otvaranja blagajni 50-ak ljudi čekalo je na svoja mjesta za zamjenski stadion HNK Rijeka. Nije ih omeo ni kratki ljetni pljusak pa su prvi kompleti ulaznica brzo pronašli svoje vlasnike i u prvih sat vremena prodano je 120 kompleta ulaznica za novu sezonu.

Među prvima kompleta ulaznica za novi stadion domogao se Davor, navijač HNK Rijeka s Potoka koji se nije želio fotografirati jer je zakasnio na posao samo kako bi osigurao svoje mjesto na utakmicama Rijeke. Neki su došli iako su na bolovanju, drugi žurili jer kasnije imaju ispit na fakultetu. Kompleti ulaznica za utakmice Rijeke u ponedjeljak ujutro ipak su bili prioritet...

- Nadam se da će mi šef oprostiti, Rijeka je ipak Rijeka. Obnovio sam članstvo, kupio komplet ulaznica za sektor Z7 gdje ću preseliti s C tribine i iskreno jedva čekam da krenu utakmice na novom stadionu. Povećani komfor i popratni sadržaji sigurno će cijeli doživljaj podignuti na jednu malo veću razinu - rekao je Davor, dugogodišnji pretplatnik i član HNK Rijeka.
Prijava na newsletter