Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : UEL
Počela prodaja ulaznica za Aberdeen
11.07.2015.

U subotu od 10 sati na zapadnim blagajnama Stadiona Kantrida počela je prodaja ulaznica za prvu utakmicu drugog pretkola Europske lige u kojem će Rijeka 16. srpnja od 21 sat biti domaćin škotskom Aberdeenu. Od subote do ponedjeljka ulaznice mogu kupiti članovi HNK Rijeka koji su ujedno i vlasnici kompleta za sezonu 2015./2016. Prilikom kupnje ulaznica potrebno je predočiti člansku iskaznicu i iskaznicu kompleta ulaznica za sezonu 2015./2016.

Oko sedamdesetak navijača okupilo se pred zapadnim blagajnama, a u iščekivanju početka prodaje tema je bila utakmica prvog kola MAXtv Prve lige i remi protiv Intera. Zaključak se može svesti pod jednu rečenicu: Neka sve što nije ušlo protiv Intera, završi u mreži protiv Aberdeena!

Slobodna prodaja ulaznica za utakmicu protiv Aberdeena počinje u utorak 14. srpnja

Cijene za članove i vlasnike kompleta ulaznica iznosit će 30 kuna (tribine D, E i E1), 70 kuna (tribina F), 100 kuna (tribine B i C), 200 kuna (tribina A) i 300 kuna (tribina VIP A).  Članovi i vlasnici kompleta ulaznica uz svoju mogu kupiti još dvije ulaznice po povlaštenoj cijeni.

Slobodna prodaja počinje u utorak 14. srpnja. Navijači koji su samo članovi HNK Rijeka u slobodnoj će prodaji moći kupiti do tri ulaznice po povlaštenoj cijeni (onoj koju imaju vlasnici kompleta i članovi u pretprodaji).

Cijene ulaznica u slobodnoj prodaji iznosit će 40 kuna (tribine D, E i E1), 90 kuna (tribina F), 140 kuna (tribine B i C), 250 kuna (tribina A) i 350 kuna (tribina VIP A). Djeca do 14 godina uz predočenje osobnog dokumenta ostvaruju 50% popusta na cijenu ulaznice.
Prijava na newsletter