Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Podignite svoj primjerak priloga “Ajmo Rijeka”
16.02.2016.

HNK Rijeka na utakmici protiv Lokomotive svim navijačima podijelila je primjerak novog specijalnog priloga "Ajmo Rijeka", a članovi koji nisu bili na utakmici mogu svoj primjerak podignuti do petka na zapadnoj blagajni ispred kampa. Radno vrijeme blagajne u kojem mogu podignuti svoj primjerak je od 10 do 18 sati.

U novom specijalnom prilogu na 96 stranica na kvalitetnom papiru moći ćete pronaći mnoge zanimljive priče. Navijače će zasigurno zanimati priča o Rustemu Gashiju, ekonom Rijeke i jedan od najprepoznatljivijih lica u klubu, prvi put javno je govorio o svom životnom putu. Kapetan Ivan Močinić je pak otkrio čime bi se htio baviti nakon nogometne karijere.

Predsjednik Damir Mišković i trener Matjaž Kek progovorili su o budućim ambicijama, možete pročitati i priču o Gabrieleu Volpiju, te mnoge druge zanimljive stvari.
Prijava na newsletter