Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub : 1. Momčad
Pokažimo zajedno što je Rijeka…
03.04.2015.

Tvoja podrška naša je snaga…
Želim čuti tvoj glas s tribine…
Budi uz svoju Rijeku…
Pokažimo zajedno što je Rijeka…

…sve to poručuju vam igrači HNK Rijeke. Berti, Brada, Mitar, Cvijo, Prki…ali i svi ostali prvotimci znaju koliko im vrijedi huk s tribina na utakmicama. A kako je travanj stigao približavaju se i prve utakmice.

Već u subotu na Kantridu stiže Dinamo, a u našoj akciji ‘Travanj na Kantridi’ još ćemo četiri puta gledati Kekove dečke na djelu ispod stijena.

Slijedi novi poziv navijačima…koji su napravili Josip Ivančič, Ivan Močinić, Alex Fernandez i Bekim Balaj, kao i podsjetnik na prijašnje pozive.

Sudjelujte u nagradnoj igri, osvojite garniture dresova i druženje s igračima… Subota je premijera, a program se nastavlja tijekom cijelog mjeseca….

Sve detalje nagradne igre pročitajte u nastavku…

To je naš način života…

‘Travanj na Kantridi1′

Travanj na Kantridi bit će u znaku nogometa. Nogometaši Rijeke u razmaku od 25 dana pred svojim navijačima igrat će čak pet utakmica:

  • 4. travnja GNK Dinamo
  • 12. travnja NK Zagreb
  • 22. travnja GNK Dinamo (uzvratna utakmica polufinala Kupa)
  • 26. travnja NK Istra 1961
  • 29. travnja RNK Split

Bit će to idealna prilika za nagraditi vjerne navijače HNK Rijeka koji su nas i ove sezone pratili u velikom broju. Kao zahvalu za njihovu vjernost pripremili smo nagradnu igru "Travanj na Kantridi" u kojoj će 25 najsretnijih dobiti komplet personalizirane opreme HNK Rijeka  (dres, hlačice, štucne).

Nagrađeni će imati priliku, prigodom uručivanja nagrade, i za upoznavanje s igračem čiji su dres dobili putem nagradne igre.

‘Travanj na Kantridi 2′

U nagradnoj igri sudjeluju svi navijači koji nakon posljednje utakmice u travnju (RNK Split 29. travnja) na klupsku adresu Portić 3, 51000 Rijeka pošalju omotnicu koja će sadržavati odreske s ulaznica i osobne podatke (ime i prezime, adresa, kontakt telefon) s naznakom "Za nagradnu igru Travanj na Kantridi". Rok za zaprimanje omotnica za nagradnu igru je 8. svibnja 2015. godine.

Vlasnici kompleta ulaznica HNK Rijeka za proljetni dio sezone u nagradnoj igri sudjeluju slanjem osobnih podataka i odreska s Kup utakmice protiv Dinama (nije uključena u proljetni komplet ulaznica) te kopiju iskaznice kompleta ulaznica.

Navijači koji ulaznice kupe online putem internet stranice nk-rijeka.mojekarte.hr u omotnicu koju će slati na klupsku adresu prilažu ispisanu kupljenu ulaznicu preko interneta i osobne podatke.

Uz nagradnu igru, pozivamo i sve navijače da na službenom klupskom facebook profilu objavljuju fotografije s domaćih utakmica u travnju koristeći hashtag #TravanjNaKantridi. Autora fotografije koja do kraja travnja prikupi najviše "lajkova" također očekuje nagrada.

Sve informacije mogu se dobiti na klupskim stranicama www.nk-rijeka.hr ili na službenom facebook profilu.

‘Travanj na Kantridi3′
Prijava na newsletter