Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Potpisao Mato Jajalo
24.06.2014.

 Rijeka je dobila novo pojačanje. Ugovor na 2+2 godine potpisao je dosadašnji igrač njemačkog Koelna i nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske Mate Jajalo. 

- Nakon analize protekle sezone došli smo do zaključka da nam profil ovakvog igrača treba,pogotovo nakon ozljede Mate Maleša. Zbog načina na koji smo mi igrali nakon toga i prije toga ,utvrdili smo da je dobro da u ekipi imamo i igrača kvalitete kakav je Mato Jajalo. Duže vrijeme postoji kontakt s njima,ali ugovor smo mogli potpisati tek kad se riješila njegova situacija u Koelnu. Jako sam zadovoljan što je sada s nama i siguran sam da će podići kvalitetu naše igre – rekao je na predstavljanju igrača na stadionu Kantrida sportski direktor HNK Rijeke Srećko Juričić. 

- Gledao sam Rijeku prošle sezone,pogotovo njene nastupe u Europi i znao sam što me ovdje dočekuje. Sjeo sam s ljudima iz Uprave i popričali smo te su me oni uvjerili u cijeli ovaj projekt i stvarno mi je drago da sad dio ovoga. Htio bih ovdje napraviti jedan sportski uspjeh jer je Rijeka ambiciozna sredina i zato sam se i odlučio za nju – kratko je poručio Mato Jajalo koji će se odmah pridružiti ekipi i početi s treninzima. 
Prijava na newsletter