Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Povoljnije cijene ulaznica za članove
15.07.2016.

Ljubav prema svom klubu neraskidiva je veza za svakog navijača, a članstvo jedan od načina kojima se pokazuje privrženost klubu. Svi članovi HNK Rijeka uživaju niz pogodnosti kroz mnogobrojne popuste koje ostvaruju u mnogim segmentima. Jedan od njih je i cijena ulaznica, kako pri kupnji kompleta ulaznica, tako i kada su u pitanju pojedinačne utakmice. Uvijek se isplati biti član HNK Rijeka. Pravi navijači, vjerni članovi kluba, uvijek su na tribinama.

Za sve članove od ove sezone HNK Rijeka nudi dodatne pogodnosti za kupnju ulaznica za pojedinačne utakmice MAXtv Prve lige. Članovi kluba uživat će popuste od 15 do 25 posto na kupovinu pojedinačnih ulaznica u sezoni 2016./17, na primjer ulaznica za I tribinu koštat će 60 kuna i time uštedjeti 25 kuna u odnosu na redovnu cijenu.

Ujedno, tribine Z1, Z2, Z9 i Z10 stajat će 85 kuna čime članovi mogu uštediti čak 45 kuna, dok će na tribinama Z4, Z7 i Z8 uštedjeti 40 kuna. Za sve članove koji se odluče pogledati utakmicu na tribini Z6 uštedit će čak 80 kuna!

Važno je naglasiti da članovi HNK Rijeka neće samo uštedjeti u odnosu na redovne cijene ulaznica ove sezone, već su cijene ulaznica povoljnije u odnosu na prošlu sezonu! Tako su ulaznice za I tribinu jeftinije za deset kuna, Z1, Z2, Z9 i Z10 povoljnije su za 15 kuna, dok ulaznice za Z4, Z7 i Z8 umjesto 130 kuna koštaju 110 kuna.

HNK Rijeka tako je još jednom pokazala da misli na svoje najvjernije navijače iz sezone u sezonu. Pozivamo zato sve navijače da se učlane u klub, postanu članovi HNK Rijeka i iskoriste sve pogodnosti jer – Zajedno smo Rijeka.

Učlanjenje i kupnja kompleta ulaznica može se obaviti na zapadnim blagajnama na ulazu u kamp HNK Rijeka od od ponedjeljka do petka od 15 do 19 sati.

Cijena za članove

clanovi

Cijena za ostale navijače

neclanovi
Prijava na newsletter