Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Predsjednik Damir Mišković proslavio rođendan sa članovima
01.04.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka prvog dana travnja nastavio je s akcijom: Članovi, proslavite rođendan na stadionu HNK Rijeka! Članovi rođeni u ožujku dobili su priliku razgledati kamp, ali dočekalo ih je pritom i jedno iznenađenje. Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka, također je proslavio rođendan u ožujku, te je s članovima obišao cijeli kamp.

Prije obilaska predsjednik Mišković pozdravio je članove u press centru, a oni su ga dočekali toplim pljeskom.

- Pozdravljam vas sve i želim vam sretan rođendan kao i onim članovima koji su u proteklim mjesecima posjetili kamp. Čast mi je da mogu s vama proslaviti rođendan. Puno smo toga napravili u protekle četiri godine. Izgradili smo jedan dio infrastrukture, a drugi ćemo u nadolazećim godinama. Želja i cilj je da klub bude stabilan, rekao je Damir Mišković.

Članovi su iskoristili priliku i postavili mnoga pitanja, o izgradnji Kantride, nove tribine na Rujevici, problema parkinga, pa do pitanja u kojem će sastavu Rijeka zaigrati u subotnjem ogledu protiv Slaven Belupa. Predsjednik Mišković strpljivo je odgovarao na sva pitanja, a zatim se u odličnom raspoloženju s članovima zaputio u obilazak kampa.

U sklopu posjete Mustafa Tatić donirao je predsjedniku odnosno klubu maramicu iz sezone 1978./1979. na kojoj su portreti igrača koji su tada nosili dres Rijeke.

Naravno, članovi su htjeli iskoristiti priliku za zajedničku fotografiju s predsjednikom Miškovićem, čovjekom koji je u proteklih nekoliko godina riječki brod iz nevere uveo u mirne luke ostvarivši pritom velike rezultate. Nakon razgledavanja svlačionica, uslijedilo je već uhodano slikanje u tunelu, pa posjet predsjedničkom skyboxu. Stariji su pak evocirali uspomene u hodniku koji vodi do skyboxa gledajući fotografije koje vode kroz povijest Rijeke.

Na kraju je uslijedila zajednička fotografija na tribinama, te odlazak u hospitality na zajedničku rođendansku tortu koju je predsjednik razrezao s najmlađim članovima uz pjesmu: Sretan rođendan!

Posjet članova kampu HNK Rijeka – ožujak (35)Prijava na newsletter