Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Premještena ograda između sektora I3 i I4
24.08.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka, policija i Klub navijača Armada nastavili su uspješnu suradnju, a jedna od točaka razgovora u proteklom periodu, s ciljem stvaranja još bolje atmosfere, bilo je i uklanjanje ograde između sektora I3 i I4 na istočnoj tribini stadiona HNK Rijeka što je realizirano proteklog tjedna. Ograda je premještena između sektora I3 i I2.

Rijeka i predstavnici Kluba navijača Armada u konstantnoj su komunikaciji i uklanjanje ograde bila je jedna od tema razgovora proteklih mjeseci. Zajedničkim snagama pronađeno je i rješenje koje neće utjecati na sigurnost gledatelja te je sve sprovedeno u skladu s pravilima sigurnosti.

Važno je naglasiti da je svim vlasnicima kompleta ulaznica ponuđena mogućnost da svoj komplet zamjene za neku drugu tribinu, a preko 95 posto navijača na I3 bilo je za premještanje ograde.

Ovim potezom ujedno je omogućena nesmetana komunikacija između tribina I3, I4 i I5. Režim ulaska na tribinu za sektor I4 i I5 neće se mijenjati, dok će zasebne kontrole ulaza biti posebno za sektor I3, kao i posebno za sektore I1 i I2.

U vidu održavanja povoljnog stanja sigurnosti u rad će, sukladno zakonskim odredbama, aktivnije biti uključeni zaštitari, dok će policija i nadalje biti spremna brzo reagirati u slučaju potrebe za eventualnom intervencijom.

Komunikacija između HNK Rijeka, kluba navijača Armade i policije nastavit će se i u budućnosti, sve u želji da se eventualni problemi pravovremeno riješe, te da podrška s tribina, kao i uvijek, bude na najvišem mogućem nivou.
Prijava na newsletter