Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Samir Barać među prvima je kupio ulaznicu
Klub : 1. Momčad
Prodaja ulaznica za riječki dan nogometa i humanosti
15.06.2015.

U ponedjeljak počela je prodaja ulaznica za tradicionalni riječki dan nogometa i humanosti kojim se već šest godina, kroz atraktivne nogometne utakmice i zabavni program, skupljaju sredstva za one kojima je to najpotrebnije. I ove godine organizatori su Novi list, Riječki sportski savez i HNK Rijeka. Sav prihod od ulaznica koje će se prodavati po cijeni od 30 kuna (VIP lože po cijeni od 100 kuna) namijenjen je odjelu dječje onkologije KBC-a Rijeka.

Prodaja je počela na štandu u blizini gradske ure na Korzu, prve ulaznice kupili su gradonačelnik Vojko Obersnel, proslavljeni riječki vaterpolist Samir Barać, te trofejna paraolimpijka Milka Milinković, a nije trebalo dugo da se i prolaznici pridruže i da se još jednom zakotrlja lijepa riječka priča. U posljednjih šest godina prikupljeno je više od 500 tisuća kuna za različitie humanitarne akcije.

Ovogodišnja akcija održat će se u srijedu 17. lipnja 2015. od 19 sati na stadionu Kantrida. Utakmica Rijeka protiv Rijeke All Stars okupit će na jednom mjestu  sadašnju ekipu HNK Rijeka i All star ekipu HNK Rijeka koju čine neki od njezinih najpoznatijih igrača.  Nakon utakmice, ispod B tribine, uslijedit će i koncert riječkih bendova.

Za sve koje žele pomoći mogu to napraviti i putem žiro računa:

ŽIRO RAČUN ZA UPLATU SREDSTAVA IBAN: HR 1124880011500115037 BKS BANKA
Prijava na newsletter