Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub : 1. Momčad
Promjene u stručnom stožeru HNK Rijeka
27.07.2015.

Danko Matrljan i Mladen Žganjer novi su članovi stručnog stožera prve momčadi HNK Rijeka, dok će Siniša Ćaleta, Matjaž Florjančič i Renato Pilipović biti raspoređeni na druga mjesta u klubu.

- Došlo je do promjene u stručnom stožeru budući da smo procijenili da je potrebna nova energija. Klub zahvaljuje trenerima koji su ugradili dio sebe u ove fantastične uspjehe u posljednje dvije godine, možda i najveće u klupskoj povijesti. U idućim danima bit će im ponuđene nove uloge u našem sustavu gdje sigurno mogu pomoći svojim znanjem, iskustvom i ljudskim kvalitetama - istaknuo je sportski direktor HNK Rijeka Srećko Juričić.

Klub zahvaljuje trenerima koji su ugradili dio sebe u ove fantastične uspjehe u posljednje dvije godine, možda i najveće u klupskoj povijesti

- Stručnom stožeru prve momčadi bit će priključeni Mladen Žganjer kao trener vratara i Danko Matrljan kao pomoćni trener. Riječ je o igračkim legendama kluba, pozitivnim osobama i iskusnim trenerima koji su do sada radili s drugom momčadi. Sigurni smo da će donijeti novi val energije i pomoći momčadi da se u idućem periodu ponovo digne na željenu razinu - zaključio je Srećko Juričić.

 
Prijava na newsletter