Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Prošla je još jedna tužna godina bez našeg Davora…
10.08.2018.

Avion iz Osla polako je poletio za Rijeku. Iako umorni, u već uhodanom putu riječke ekspedicije nije nedostajalo šale, dobrog raspoloženja i evociranja nekih starijih gostovanja i uspjeha. I onda spoznaja da nas, u jeku svake godine i europskih izazova, život podsjeti na jednu tužnu obljetnicu. Prošlo je tri godine otkada nas je napustio naš Davor.

Prije tri godine, 11. kolovoza, Davor Sever, glasnogovornik HNK Rijeka, napustio je ovaj svijet, ali njegov duh i vedrina nisu napustili sve one koji su ga poznavali. Naš voljeni kolega imao je tu čast doživjeti neke od najvećih uspjeha Rijeke, a uvjereni smo da je i naslov prvaka, njegovog voljenog kluba, popratio s nekog boljeg mjesta uz široki osmijeh na licu koje je zračilo dobrotu.

Nema praktički gostovanja na kojem se ne sjetimo našeg Davora, na kojem netko ne ispriča neku anegdotu ili u mobitelu ne pronađe neku zajedničku sliku kojom je ovjekovječen jedan trenutak s mnogih gostovanja u desecima gradova.

Malo tko bi više od našeg Davora guštao da može uz svoju voljenu Rijeku koračati travnjacima Hrvatske i Europe, nizati velike uspjehe i biti dio predivne riječke priče.

Davor je to činio lakoćom, uz puno uspjeha i sreće jer je radio posao koji je volio. I nitko od nas ne sumnja da svoju Rijeku, kao i mnogi koji su  nas napustili, prati s nekog boljeg mjesta.

I zato je teško shvatiti i prihvatiti da su već prošle tri godine od kad je Davor otišao. Ostala je tuga i praznina, na utakmicama, na gostovanjima, na treninzima, u uredu... Samo ne u našim srcima gdje ćeš zauvijek imati posebno mjesto.
Prijava na newsletter