Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Proslava rođendana: ‘srce i duša kluba, članovi od 1978. do 2015. posjetili kamp’
07.06.2016.

Članovi Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka rođeni u svibnju u ponedjeljak su, uoči Otvorene tribine, posjetili kamp HNK Rijeka. Oko 150 članova imalo je priliku vidjeti press centar, klupske urede Rijeke gdje se nalazi radna zajednica, proći kroz tunel i izaći na travnjak.

Upravo je to, kao i proteklih mjeseci, bio najzanimljiviji dio obilaska. Članovi su jedva dočekali trenutak da fotografijom obilježe ovaj trenutak, slikaju na mjestu gdje sjedi Matjaž Kek odnosno ispred slika igrača koje su postavljene u tunelu.

Uslijedio je obilazak predsjedničkog skyboxa, evociranje uspomena na Stuttgart, priče članova koji su uz Rijeku cijeli život i imaju člansku iskaznicu iz 1978. godine i sjećaju se utakmice protiv Real Madrida, ali i roditelja onih koji su u obilazak došli s tek nešto više od godinu dana života.

Svi su oni Rijeka, duša i srce riječkog kluba. Otvorena tribina nakon obilaska članova najbolje je pokazala da cijeli kraj diše za svoju Rijeku.

Posjet članova kampu HNK Rijeka – svibanj (26)Prijava na newsletter