Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Prošle su četiri tužne godine bez našeg Davora
11.08.2019.

Prošle su četiri tužne godine od kada nas je napustio Davor Sever, naš dragi kolega koji je svima u HNK Rijeka ostao u lijepom sjećanju.

Iako je svoju karijeru gradio u novinarstvu, dobio je priliku raditi u svom najdražem klubu na poziciji glasnogovornika.

Rijeka u četvrtak 15. kolovoza gostuje kod Aberdeena u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Europske lige, sudbina je htjela da put u Aberdeen prije četiri godine bude njegovo posljednje europsko gostovanje.

Upravo su gostovanja, bilo europska ili ona prvenstvena, bila najbolja prilika za druženje i zbližavanje, stvaranje prijateljstava s ljudima koji su također svoj rad i znanje uložili, i danas još uvijek ulažu, da naša Rijeka bude klub za primjer svima, čemu svjedoče i mnoge pohvale i lijepe riječi ljudi iz mnogih europskih klubova.

I baš zato nitko nije htio vjerovati da je 11. kolovoza 2015. došao kraj našem druženju, da su Silvija i Gabrijel ostali bez supruga i oca, da je HNK Rijeka ostao bez svog vrijednog djelatnika i vjernog navijača.

Na kraju svega ostala je samo praznina i vjera da je Davor, prerano, otišao na neko bolje mjesto i da će paziti na nas, dok njegovi kolege prelaze tisuće kilometara prateći svoj klub i radeći na tome da naša Rijeka raste i dana u dan.

Ostala je tuga i praznina, na utakmicama, na gostovanjima, na treninzima, u uredu... Samo ne u našim srcima gdje ćeš zauvijek imati posebno mjesto.
Prijava na newsletter