Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Prskalo: Rijeka u Labinu ima puno navijača
07.09.2015.

Iako pripremna utakmica u Labinu (utorak 18 sati) ima predznak "gostovanje" nogometaši Rijeke u ovom istarskom gradu osjećat će se sve samo ne kao gosti. Razlog tome je veliki broj navijača iz ovog kraja koji desetljećima dolazi na utakmice, ali i veliki broj igrača koji je ponikao u Rudaru a igračku afirmaciju stekao na Kantridi.

Privrat, Veselica, Milevoj, Rabac, Golja, Celić, Brnjac, Mohorović, Štemberga, Šumberac, Brunoistaknuto] Juričić, Radmanović, Paliska, Stepčić i Dobrić samo su neki od plejade labinskih igrača koji su igrali u Rijeci. Andrej Prskalo, posljednji je iz plejade labinskih nogometaša u dresu Rijeke koji je slobodni vikend proveo u rodnom kraju i ispitao bilo navijača uoči pripremne utakmice u utorak na Gradskom stadionu u Labinu.

Prva momčad Rijeke doista dugo godina nije igrala u Labinu i drago mi je što ćemo tamo odigrati utakmicu. Ne zato što je to kraj u kojem sam ponikao već i zbog činjenice da Rijeka ima doista puno navijača tamo - rekao je Andrej Prskalo

- Prva momčad Rijeke doista dugo godina nije igrala u Labinu i drago mi je što ćemo tamo odigrati utakmicu. Ne zato što je to kraj u kojem sam ponikao već i zbog činjenice da Rijeka ima doista puno navijača tamo, onih koji redovito dolaze na utakmice ili samo redovito prate događanja oko kluba - rekao je Andrej Prskalo i prenio atmosferu koja se u Labinu zagrijava uoči dolaska Rijeke.

- Iz prve ruke mogu reći da se priča o utakmici, da vlada interes. Ljude Rijeka zanima, djeca pričaju o dolasku igrača Rijeke što je sjajna stvar za dodatnu promociju kluba u Labinštini. Vjerujem da će biti pun stadion, što će doći djeca... Vjerujem da ćemo uhvatiti vremena i posjetiti ih u školama kada bude prilike i dodatno promovirati ovu lijepu sportsku priču koju svi zajedno pišemo - zaključio je Prskalo.
Prijava na newsletter