Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Nogometaši Rijeke
1. Momčad
Prvi dan mirno, a u četvrtak – otvoreni trening
10.06.2015.

Odlični uvjeti travnjaka na Gmajni i ugodan goranski zrak dočekali su HNK Rijeku na prvom treningu priprema za novu sezonu. U srijedu, na svojevrsnom porinuću, bilo je mirno, no već na jutarnjem treningu u četvrtak igrače će dočekati – navijačka atmosfera.

Naime, već drugi dan priprema organizira se otvoreni trening za navijače na kojem će posebni gosti biti i školarci iz osnovnih škola Gorskog kotara. Oni će nakon treninga imati prilike i za druženje s igračima. Trening počinje u 9.30 (I grupa) i 10.30 (II grupa).

- Uvjeren sam da ove sezone možemo bit i još jači – kaže Ivan Močinić

Njih će dočekati 25 – ero nogometaša koji su i danas odradili trening. Prvi put s Rijekom je trenirao i dosadašnji napadač bugarskog Ludogetsa Slovenac Roman Bezjak, a u kadru su i igrači Rijeke 2 iz prošle sezone Filip Dangubić, Jamillu Collins, Mihael Rebernik te mladi Tahir Maigini i Ivan Lucić (sudionici turnira Mladen Ramljak za Abuju i Rijeku)

- Rijeka je takva sredina gdje se prilično lako adaptirati tako da mislim da ćemo vrlo brzo biti još jači... – kaže Vedran Jugović te nastavlja o ciljevima ove sezone.

- Očekivanja su slična kao i dosad...napredak momčadi i cijelog kluba. Jednostavno, kako je bila kratka pauza, mi samo nastavljamo gdje smo stali. Nema posebnog  uvoda, ali znamo da nas čeka pakleni posao. Cilj je ponovno - grupna faza Europske lige

Sami igrači su svjesni da su navijače navikli na dobre rezultate...

- Stvarno jesmo...i u Europi i u prvenstvu. Ali mi samo želimo biti sve bolji i bolji...zato smo i počeli raditi, a uvjeren sam da ove sezone možemo bit i još jači – kaže nam Ivan Močinić.
Ozljeda kapetana Kneževića

Na prvom treningu nesretno je stradao zglob kapetana Daria Kneževića. Dobio je udarac u isti onaj zglob koji mu je stradao na utakmici u Zadra na kraju prošle sezone.

Odmah je otišao na dijagnozu magnetnom rezonancom...

Početak priprema u Fužinama (25)Prijava na newsletter