Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Velimir Radman
Momčad
Radman: Aplauz publike pamtit ću cijeli život
03.09.2015.

Velimir Radman doživio je ovacije publike nakon pripremne utakmice Rijeke i Lošinja na stadionu HNK Rijeka. Možda nije bilo u dresu najdražeg kluba, ali Radman je u pripremnoj utakmici na vratima Lošinja pokazao zašto je svojevremeno nosio dres Rijeke. Tijekom utakmice Radman, inače trener u Školi nogometa HNK Rijeka, sjajnim je obranam održao Lošinj u igri do posljednjeg trenutka.

- Osjećaj koji sam imao kod aplauza publike nešto je ću pamtiti cijeli život. To je nešto što me ispunilo kao čovjeka koji je cijeli život vezan uz Rijeku i koji je branio u prvoj momčadi. To je nešto najljepše što mi se moglo dogoditi u poznim igračkima godinama - rekao je Velimir Radman.

- U Školi nogometa HNK Rijeka ima vrhunskih mladih vratara i moja zadaća, ali i svih trenera, jest da stvorimo vratara za prvu ekipu - kaže Radman

- Uživao sam u svakom trenutku, a isto vrijedi i za moje suigrače iz Lošinja. Zato se ovim putem želim zahvaliti svima u HNK Rijeka što su nas pozvali. Mislim da smo opravdali status ozbiljne momčadi i da smo pružili dobar otpor Rijeci u granicama naših mogućnosti. Golmanu je lakše braniti kada zna da će imati posla. Rijeka je dominirala kroz utakmicu tako da sam morao nešto obraniti - rekao je skromno Radman koji je poput mnogih oduševljen novim kampom HNK Rijeka.

- Kamp je jedno odlično zdanje na koje svi Riječani mogu biti ponosni, od svlačionice preko terena i pratećeg sadržaja. Vjerujem da će se svi eventualni nedostaci koji postoje vrlo brzo ukloniti i da ćemo svi uskoro još više uživati - ustvrdio je Radman kojem je primarni angažman rad s mladim vratarima u Školi nogometa HNK Rijeka u kojoj radi nešto više od godinu dana.

- Nakon igračke karijere bio je logičan slijed da postanem trener. Vidio sam se u tom poslu, mislim da imam što ponuditi mladim vratarima. U Školi nogometa HNK Rijeka ima četiri, pet vrhunskih mladih vratara i moja zadaća, ali i svih trenera, jest da stvorimo vratara za prvu ekipu - zaključio je Velimir Radman.

Velimir Radman – obranePrijava na newsletter