Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Nogometaši Rijeke na regeneraciji mišića
1. Momčad
Radošević: Napravili smo dobar uvod
22.06.2015.

Nogometaši Rijeke na svježem zraku Kranjske Gore odradili su prvi trening završnog dijela priprema pred početak nove sezone. U idealnim uvjetima na solidno pripremljenim terenima početni dril Matjaža Keka i njegovog stručnog stožera potrajao je gotovo dva sata što ni najmanje nije pokvarilo raspoloženje u momčadi. Ipak, pristup svakom treningu, kao i do sada, bio je maksimalno ozbiljan a igrači fokusirani na zadatke koje su pred njih postavljali treneri.

- Prvi put sam ovdje i mogu reći da smo zadovoljni uvjetima. Odradili smo prvi trening, napravili dobar uvod i pred nama je da pružimo maksimum pred ono što nas očekuje u prvenstvu i Europskoj ligi - rekao je nakon uvodnog treninga Josip Radošević.

Nakon treninga već uobičajena relaksacija u ledenoj Pišnici, jednom od pritoka Save, koji prolazi tik uz igralište. Idealno za regeneraciju mišića pred dvostruki trening program na raspored u utorak.

Prvi dan priprema u Kranjskoj Gori (10)
Prvi dan priprema u Kranjskoj GoriPrijava na newsletter