Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Regulacija parkinga na državnoj cesti za vrijeme utakmice protiv Osijeka
06.03.2016.

Za utakmicu između HNK Rijeka i NK Osijek  (Stadion HNK Rijeka,  nedjelja, 17 sati) vrijedit će posebna regulacija prometa na državnoj cesti D427, slična kao što je vrijedila i u prvoj domaćoj utakmici drugog dijela sezone protiv Lokomotive. To ujedno znači da će cesta biti djelomično zatvorena u oba smjera od čvora Rujevica do čvora Hosti, te će biti postavljena privremena prometna signalizacija.

Regulacija prometa na dan utakmice je da je parkiranje dozvoljeno na vanjskim trakama sat vremena prije početka i sat vremena nakon utakmice. Regulacija će ponovo biti provedena u svrhu da bi se krajnje dvije desne trake ceste u oba smjera mogle koristiti za parkiranje s time da će redari uputiti sve građane koji dolaze s osobnim vozilom gdje se točno smiju parkirati.

Molimo sve navijače da povedu računa o navedenom  i dozvoljenom vremenu parkiranja kako im vozila nebi bila uklonjena od nadležnih službi, te da se pridržavaju prometnih znakova da se ne bi stvarale dodatne gužve.

Navijači će imati mogućnost parkirati i na platou iznad islamskog centra koji se nalazi u blizini stadiona HNK Rijeka.

Sve dodatne informacije i eventualne promjene bit će objavljene na službenoj web i facebook stranici kluba.
Prijava na newsletter