Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Regulacija prometa za vrijeme utakmice protiv Osijeka
15.10.2016.

Za utakmicu 12. kola MAXtv Prve lige između HNK Rijeka i NK Osijek (Stadion HNK Rijeka,  nedjelja, 15 sati) vrijedit će regulacija prometa na državnoj cesti D427, kao što je vrijedila u dosadašnjem dijelu sezone.

To znači da će cesta biti djelomično zatvorena u oba smjera od čvora Rujevica do čvora Hosti, te će biti postavljena privremena prometna signalizacija.

Regulacija prometa na dan utakmice je takva da je parkiranje dozvoljeno na vanjskim trakama dva sata prije početka i sat vremena nakon utakmice. Dakle, uoči ogleda s Osijekom moći će se parkirati od 13 sati, te se vozila mogu ostaviti na vanjskim trakama do 18 sati.

Regulacija će ponovo biti provedena u svrhu da bi se krajnje dvije desne trake ceste u oba smjera mogle koristiti za parkiranje s time da će redari uputiti sve građane koji dolaze s osobnim vozilom gdje se točno smiju parkirati.

Molimo sve navijače da povedu računa o navedenom i dozvoljenom vremenu parkiranja da im vozila ne bi bila uklonjena od nadležnih službi, te da se pridržavaju prometnih znakova da se ne bi stvarale dodatne gužve.

Sve dodatne informacije i eventualne promjene bit će objavljene na službenoj web i facebook stranici kluba.
Prijava na newsletter