Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Rijeka – Hajduk odgođeno za 18. veljače
06.02.2015.

Utakmica 20. kola MAXtv Prve lige HNK Rijeka – HNK Hajduk koja se trebala igrati u subotu 7. veljače u 17 sati službeno je odgođena zbog vremenskih neprilika i prometnih problema na većem dijelu prometnica u Hrvatskoj. 

Odlukom Povjerenika za natjecanja MAX tv Prve lige Josipa Breznog,utakmica će se igrati 18. veljače u 17 sati. 

Kako stoji u obrazloženju,na osnovi članka 19. Pravilinika o natjecanjima HNS utakmica se trebala igrati idući dan. 

No budući da se u nedjelju na lokaciji stadiona Kantrida u Atletskoj dvorani Kantrida u vremenu od 14.00 - 18.40 održava Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke sa oko 120 sudionika,nije moguće osigurati sigurnosne uvjete za dva sportska natjecanja istovremeno,ističe se u dopisu HNS - a.

Povrat novca

Kupljene ulaznice vrijede i za utakmicu koja je na rasporedu 18. veljače. Za sve koji žele ostvariti povrat novca za kupljenu ulaznicu  to mogu ostvariti na blagajnama uz predočenje ulaznice. 

Povrat novca bit će moguće ostvariti od ponedjeljka 9. veljače na zapadnim blagajnama na Kantridi od 10 do 18 sati. U istom terminu bit će moguće kupiti i ulaznice za Kup utakmicu protiv Lokomotive (11. veljače). U nedjelju 8. veljače blagajne će biti zatvorene.
Prijava na newsletter