Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 15. kolo
Rijeka – Hajduk: regulacija prometa i upute navijačima
04.11.2016.

Za utakmicu 15. kola MAXtv Prve lige između HNK Rijeka i HNK Hajduk (Stadion HNK Rijeka,  subota, 15 sati) vrijedit će regulacija prometa na državnoj cesti D427, kao što je vrijedila u dosadašnjem dijelu sezone.

To znači da će cesta biti djelomično zatvorena u oba smjera od čvora Rujevica do čvora Hosti, te će biti postavljena privremena prometna signalizacija.

Regulacija prometa na dan utakmice je takva da je parkiranje dozvoljeno na vanjskim trakama dva sata prije početka i sat vremena nakon utakmice. Dakle, uoči ogleda s Hajdukom moći će se parkirati od 13 sati, te se vozila mogu ostaviti na vanjskim trakama do 18 sati.

Stadion je otvoren od 13 sati i pozivaju se svi navijači da dođu što ranije da bi se izbjegle gužve na ulazima.

Utakmica je proglašena utakmicom visokog sigurnosnog rizika pa sukladno zakonskim odredbama neće biti točenja alkoholnih pića na stadionu.

Molimo sve navijače da povedu računa o navedenom i dozvoljenom vremenu parkiranja da im vozila ne bi bila uklonjena od nadležnih službi, te da se pridržavaju prometnih znakova da se ne bi stvarale dodatne gužve.

Sve dodatne informacije i eventualne promjene bit će objavljene na službenoj web i facebook stranici kluba.
Prijava na newsletter