Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub : 1. Momčad
Rijeka ispred Dinama i Hajduka: ‘Nije sve u brojkama’
26.06.2015.

U istraživanju jednog od najeminentnijih web portala za marketing i informatiku 'Netokracija.com' HNK Rijeka odnijela je laskavu titulu.

Naime, Rijeka je, u usporedbi s ostalim hrvatskim nogometnim klubovima, istaknuta kao primjer kluba koji ima najkvalitetniju komunikaciju preko društvenih mreža – Facebooka, Twittera i Instagrama.

Istraživanje je obuhvatilo period između travnja i lipnja, tj. sam završetak sezone, a poredak je baziran na kvaliteti rada odnosno dobrom sadržaju i interakciji s navijačima, a ne prema broju fanova.

Tako je Rijeka u tom poretku ispred Dinama i Hajduka, bez obzira što nominalno nema toliki broj fanova kao Zagrepčani i Splićani.

Rijeka je pobijedila jer je, kako navode autori studije, odlično odradila infografiku i hashtagove tekućih kampanja, a posebno je naglašen veliki doseg i odličan rezultat kampanje 'Travanj na Kantridi'...

Rijeka je posebno nadmoćna zbog količine i kvalitete tekstualnog, ali posebno i - video sadržaja, koji je vrlo cijenjen kod navijača, navodi se u obrazloženju.

Pohvaljen je i Twitter u kojem Rijeka njeguje dvosmjernu komunikaciju sa svojim pratiteljima...

Instagram Rijeka koristi kako bi se prikazale scene ‘iza zastora’, kao što je to i trend u sportskom marketingu – navodi se u analizi.

A mi ćemo dodati da se i ovim putem zahvaljujemo svim našim fanovima na podršci i stalnom prisustvu na društvenim mrežama. Trudit ćemo se biti još i bolji...

Više o cijelom istraživanju pogledajte na sljedećem linku:

http://www.netokracija.com/hnl-nogomet-drustvene-mreze-104786
Prijava na newsletter