Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Rijeka kod gradonačelnika Obersnela
08.07.2014.

Upravu i nogometaše HNK Rijeke povodom osvajanja Hrvatskog nogometnog kupa primili su u Gradskom poglavarstvu predstavnici Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije. 

Bio je to susret u kojem je gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel zahvalio HNK Rijeci na najuspješnijoj sezoni u povijesti riječkog nogometnog kluba,a prijam je ujedno bila i prilika za najavu utakmice Superkupa,u kojoj će se 11. srpnja na Stadionu Kantrida susresti HNK Rijeka i GNK Dinamo.

- Kad Rijeka igra dobro,lakše je i u svim drugim sportovima,a cijeli grad odiše optimizmom i dobrom voljom. Mislim da ste to svi osjetili tijekom prošle sezone - rekao je gradonačelnik Obersnel koji se i zahvalio predsjedniku HNK Rijeke Damiru Miškoviću i vlasniku Zaklade Social Sport Gabrieleu Volpiju koji su prihvatili ideju transformacije kluba i ozbiljno krenuli u posao stvaranja kluba koji neće biti samo lokalnog karaktera.

Predsjednik HNK Rijeke Damir Mišković uzvratio je zahvalom Gradu Rijeci na pruženoj potpori i suradnji,kako samom klubu,tako i projektima novog stadiona i nogometnog kampa na Rujevici.

- Naš cilj u novoj sezoni je da budemo među prve tri momčadi u Prvenstvu,a da u Kupu i Europskoj ligi idemo što dalje. Želja nam je da stabiliziramo klub i nastavimo započeti rad,no potrebno nam je i malo sreće,ali kao što kažu – sreća prati hrabre. 

Gradonačelnik je,kao simboličnu nagradu za uspješnu sezonu,predao nogometnu loptu,kao najavu donacije Grada Rijeke od 10 tisuća kuna za nabavu lopti za Školu nogometa. 

Kao zahvalu gradonačelniku,kapetan HNK Rijeke Dario Knežević,uručio je gradonačelniku dar – fotografiju kao uspomenu na trenutak slavlja iz Stuttgarta. 

Osim gradonačelnika Obersnela HNK Rijeku su primili i pročelnik Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Igor Načinović te zamjenica župana Primorsko-goranske županije Marina Medarić i pročelnik Upravnog odjela za kulturu,sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije Valerij Jurešić,uz nazočnost predsjednika Riječkog sportskog saveza Samira Baraća.

 
Prijava na newsletter